Blogs: Decorate your home

Study Personal Training

Published Dec 16, 22
6 min read

Professional Fitness Personal Training

U hebt alle vacatures voor deze zoekopdracht bekeken. duo personal training amsterdam.Bij Team Victrix krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Met ons jonge, ambitieuze team gaan we geen uitdaging uit de weg. Van hard werk tot hard genieten en leuke team uitjes. Ons Team heeft een passie ons team heeft een droom. Iedereen maar dan ook echt iedereen een gezonde levensstijl kunnen bieden en dat is elke levensfase.

de progressie meetbaar maken en dat samen met onze leden vieren - Personal trainer Amsterdam zuidoost. iedereen laten nadenken over bewegen en gezondheid en dit dus duurzaam is. Bij ons staan ze er niet alleen voor wij doen dit samen - duo personal training amsterdam. Ben jij de coach die ook zo denkt solliciteer dan snel.

Ben jij een gekwalificeerd Fitness Trainer en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Word dan Fitness Trainer op een zonnige locatie, maak gasten blij en ga een geweldige tijd tegemoet! Lees snel verder wat werken in het buitenland voor jou kan betekenen. Je gaat werken voor TUI Magic Life, onderdeel van de TUI group - Personal coach Amsterdam.

Dan zit je goed! Het bedrijf is beroemd om de magische vakantiemomenten die het bezorgt aan vakantiegasten op 16 verschillende locaties. Daarnaast staat het bekend om de hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt, al 25 jaar lang! Jouw nieuwe werkgever zorgt voor accommodatie, maaltijden, vluchten en verzekeringen. Go for it! Jij als fitness entertainer bent verantwoordelijk voor het leveren van boks trainingen en lessen aan de gasten voor zowel de beginners als de gevorderden en kunt daarnaast goed adviezen geven (duo personal training amsterdam).Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en de kwaliteit van het fitnessapparatuur (dit controleer jij dagelijks) (duo personal training amsterdam). Ook houd je de fitnessruimte hygiënisch. Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij gezond bent, sterk bent en een goede conditie hebt! Sta jij te popelen om de wereld te ontdekken? Dan is dit een kans die je niet mag missen.

Personal Training Promotions Ideas

Waag de sprong in het diepe, beleef te gekke avonturen met je collega's en verbreed je horizon. De wereld ligt aan je voeten! . duo personal training amsterdam.

Wil jij jouw tijd en energie stoppen in waar jij goed in bent en waar jouw passie ligt, namelijk mensen helpen aan ‘een gezonde geest en een sterk lichaam’? Wij nemen jou een hoop uit handen. duo personal training amsterdam. Zo zorgen wij voor de marketing, de sales, de facturatie met klanten en klantenservice.

Wij zoeken een afstuderende of net afgestudeerde fitness medewerker/coach (m/v) die klaar is om carrière te maken. Je kan parttime starten en doorgroeien naar fulltime. Belangrijk is dat je flexibel beschikbaar bent in de ochtend- en avonduren en in het weekend. Vereist is een goede basisopleiding zoals CIOS, HBO Sport en Bewegen, ALO, Fitness A&B of soortgelijk.

Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor de resultaten onze leden, zijn sociaalvaardig, flexibel en representatief. Horen deze, of soortgelijke, kenmerken ook bij jou? Dan zijn wij opzoek naar jou! Heb jij interesse om ons team te versterken? Mail dan je motivatie en c. v. naar elmar@dreamfit. nl, Wij zoeken een fitness medewerker/coach die ons team kan versterken.Je staat achter de balie om klanten te voorzien van service, zorgt dat de club altijd netjes is en draagt bij aan een hechte community. duo personal training amsterdam. Daarnaast ga je aan de slag als (online) accountability coach en geef je groepstrainingen. Doorgroeimogelijkheden: Bij Dream, Fit zijn er veel doorgroeimogelijkheden! Je kan op basis van inzet snel de switch maken van parttime naar fulltime.

Wil jij impact maken, het beste uit mensen halen en werken met een hele toffe community. Word onze nieuwe personal trainer in IJsselstein en behaal échte resultaten met onze members - duo personal training amsterdam. Onze gedreven members (1-op-1 en exclusieve groepen) begeleiden bij het behalen van hun fysieke doelen en ze helpen om een gezonde levensstijl te creëren.

Pj Personal Training

Door jouw begeleiding en ondersteuning worden ze fysiek uitgedaagd en verleggen ze grenzen. Je bent persoonlijk betrokken en je levert trainingen van een hoge kwaliteit (duo personal training amsterdam). Bij ons draait het om optimalisatie en resultaat bij de member. Wil je meer dan alleen training geven? Namelijk, leuke events opzetten voor de members of ons netwerk of heb je ambities om coach te worden? Dat kan allemaal binnen onze eigen Academy! Ben je ambitieus en wil je doorgroeien, die mogelijkheid is er zeker.

Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je eigenlijk al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk gezin en jezelf.

Je vindt het leuk om het beste uit iemand te halen. Je wilt graag doorgroeien en je bent bereid om in jezelf te investeren. Je bent trouw en loyaal en zoekt een ambitieuze omgeving om voor langer termijn je tijd en energie in te steken.

Wil jij werken in het meest sportieve team van Nederland en ons versterken met jouw specialisme? Laat van je horen! Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures en laat jouw CV en motivatiebrief achter - Personal trainer Amsterdam Zuid. Een open sollicitatie sturen is ook altijd mogelijk!

Wegens uitbreiding van ons personal training centrum is Personal Fitness Tilburg op zoek naar een trainer die ons team komt versterken! Personal Fitness Tilburg is een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Bij Personal Fitness Tilburg begeleiden wij onze klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van ons Fit for Life programma dat bestaat uit beweging, voeding en mental coaching.

Tijdens de wekelijkse sessies vertel jij als trainer je klanten alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze over gezonde voeding en geef je een korte, maar zeer intensieve training met één doel: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering! Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en ondernemende trainer, die per direct beschikbaar is voor ongeveer 10-15 uur per week.

Personal Training TriathlonSelsa. Welkom! We verzorgen personal training aan huis in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en verschillende kleinere steden - duo personal training amsterdam. We geloven dat de match tussen de klant en Personal Trainer een belangrijke factor voor succes is. Daarom besteden we veel aandacht aan het maken van een goede match: op persoonlijk vlak, maar ook qua doel van de klant versus de specialiteit van de trainer.

Dit doen we ism de specialisten van Performance Boost. Samenwerken en kennis delen met andere trainers, om zo tot een optimaal resultaat voor de klant te komen, vinden we belangrijk. Onze Missie is ““. Wat betekent dit? Dat we geen kant en klaar plannen aan onze klant ‘opdringen’, maar op zoek gaan naar passende oplossingen voor de klant in zijn/haar situatie.

Wat heb je aan een dieet dat werkt, maar wat je niet kunt volhouden? We bieden onze klanten naast personal training en leefstijl workshops ook ondersteuning aan met onze apps en een online community. Je kunt je klanten dus optimaal ondersteunen. Een flexibele baan. Een eerlijk bedrijf. Een strakke organisatie.

Navigation

Home

Latest Posts

Bikini 2022

Published Dec 29, 22
6 min read

Boston Personal Training

Published Dec 26, 22
6 min read

Cao Verpleging

Published Dec 25, 22
6 min read